Goritas A/S

Goritas er en uvildig rådgivningsvirksomhed, der kombinerer byggeteknisk, biologisk og kemisk viden.

Vores mål er at levere undersøgelser, analyser og rådgivning på højeste faglige niveau, og kommunikere det på en forståelig og let anvendelig måde.

Vi arbejder til gavn for bygninger og mennesker.

Du kan besøge vores hjemmeside ved tryk på dette linkAdresse

Goritas A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup

+45 44 85 86 00
info@goritas.dk

CVR nr. 28114257

Dette gør os til en unik samarbejdspartner

Uvildighed
Goritas er en uvildig rådgivningsvirksomhed. Vi har gennem mange års seriøst arbejde opnået bred accept som uafhængige og uvildige eksperter. Opretholdelse af denne uvildighed er helt afgørende, da vore konklusioner ofte kan have stor betydning for de berørte parter.
Stærk Faglighed
Vores mål er at levere undersøgelser, analyser og rådgivning på højeste faglige niveau, og kommunikere det på en forståelig og let anvendelig måde. Vi arbejder til gavn for bygninger og mennesker. Vi har en byggeteknisk indgangsvinkel, og er praktisk orienterede, både ved undersøgelser og ved udarbejdelse af rapporter. Vi kombinerer kvalificerede bygningseksperter, med specialkompetancer og -ydelser på vort eget mikrobiologiske laboratorium.
Eget Laboratorium
Laboratorieanalyser udføres på vort eget laboratorium, hvilket giver skræddersyede og hurtige svar. Laboratoriet sikrer ligeledes, at vore bygningsundersøgere altid besidder den nødvendige biologiske/kemiske viden.