Leif Hansen Bygherrerådgivning ApS

Hos Leif Hansen Bygherrerådgivning beskæftiger vi os med alle slags opgaver i forbindelse med bygherrerådgivning - både for offentlige og private virksomheder.

Vi er bygherres partner fra idé til drift. Vi tror på, at en gennemarbejdet udbudsstrategi kombineret med grundig planlægning og organisering er afgørende for et projekts succes.

Du kan besøge vores website ved at trykke på dette linkAdresse

Leif Hansen Bygherrerådgivning ApS
Lautrupvang 8
2750 Ballerup

+45 44 85 86 33
info@leifhansenbyg.dk

CVR nr. 35254420

Dette gør os til en unik samarbejdspartner

Fleksibilitet
Behovet for bygherrerådgivning er forskelligt fra sag til sag, men uanset omfang og områder er det bygherrens interesser der ligger os på sinde hos Leif Hansen bygherrerådgivning.
Full Service Partner
Leif Hansen er vi med fra idé- og projektfasen til det færdige resultat er i drift og fungerer, fra mindre projekter til de helt store. Vi sikrer, at det man ved om anvendelse og drift bliver indarbejdet allerede i de indledende design- og opførelsesfaser. Desuden sikrer vi, at der er den nødvendige opmærksomhed på alle faser af en bygnings levetid. Vi arbejder målrettet på, at understøtte og effektivisere aktiviteterne i din virksomhed ud fra en totaløkonomisk betragtning
Vores kompetencer sikrer din vision
I Leif Hansen er vi ikke bange for at udfordre dig som bygherre undervejs, vi er overbeviste om at vi dermed bedst varetager din /bygherrens interesser bedst. I Leif Hansen søger vi en løbende dialog under hele forløbet. På den måde kommer din vision, dine mål og vejen dertil til at stå skarpere og mere klar for alle parter i projektet. For vores største ambition er, at du får succes med dit projekt og tid og økonomi holdes.
Renovering, Bygningsfysik og Klima
En stor del af Leif Hansen Bygherrerådgivnings ydelser vedrører renoveringsprojekter og bygningsundersøgelser. Fra enkeltundersøgeler og –vurderinger til strategier for drift og vedligeholdelse eller langsigtet klimatilpasning.