Kursus om Vinterbyggeri – online eller fysisk

Temaer: foranstaltninger, fugt og skimmel


”Vinterbyggeri? Vi har da ikke vintre i Danmark længere!”

De danske vintre er blevet mildere, og de byder i stigende grad på nedbør, fugt og vind frem for sne og frost. Vinterbekendtgørelsen bliver derfor i nogle tilfælde glemt, selvom den stadig gælder. 

Byggeriets parter kan ende i uenigheder i forbindelse med drøftelser af, hvilke vinterforanstaltninger der er årstidsbetingede, og hvilke der er vejrbetingede. Spilddage og tidsfristforlængelse kan ligeledes føre til stridigheder.

Det er desuden vigtigt at være opmærksom på at undgå skader som følge af indbygget fugt. Skaderne udgør en bombe under kvaliteten, økonomien og tidsplanen for byggeprojekter, der helt eller delvist opføres i vinterperioden.

 

Kurset

Leif Hansen Bygherrerådgivning og Goritas udbyder i samarbejde et kursus, der belyser ovennævnte aspekter af vinterbyggeri samt giver konkrete løsninger til relevante problemstillinger.

Kurset dækker som udgangspunkt følgende emner:

  • Vinterbyggeriet lov- og aftaleforhold
  • Afregning af vinterforanstaltninger
  • Vinterbyggeriets administration
  • Vejrligssikring af byggeriet
  • Fugt og skimmel - og hvad er skimmel?
  • Hvornår og hvorfor er det et problem?
  • Målemetoder, processer og sanering
  • Følgeskader som skimmel – typisk situation og konsekvenser

Kurset kan tilpasses til den enkelte virksomhed, og virksomheder er velkomne til at gå sammen om et kursus. Derudover tilbyder vi åbne kurser.

Kurset er et standardkursus på seks timer og tilbydes i både en online og en fysisk udgave. Hvis kurset afholdes online, udgør undervisningen fire timer, og de resterende to timer er pauser, der kan bruges til at drøfte undervisningen og stille spørgsmål til oplægsholderne.

 

Målgruppe

Kurset er rettet mod byggebranchen i bred forstand, og er således relevant for bygherrerådgivere såvel som projekterende, udførende og tilsynsførende. Kommende driftsfolk og Facility managers vil ligeledes få en solid forståelse for vinterbyggeri, der kan styrke deres medvirken i byggeprojekter.

 

Undervisere:

Poul Henrik Due, chefkonsulent, Leif Hansen Bygherrerådgivning

Poul Henrik har knap tredive års erfaring fra byggebranchen, blandt andet som vinterkonsulent og rådgiver med fokus på kvalitet-, miljø-, arbejdsmiljø- og bygherrerådgivning. Derudover har han stor erfaring som oplægsholder fra mere end 300 vinterkurser.

 

Martin Elling, Kunde- og kursusansvarlig, Goritas

Martin er uddannet diplomingeniør og har mere end tyve års erfaring fra byggebranchen. Han rådgiver med særligt fokus på skimmelsvamp, fugt og indeklima og er en erfaren oplægsholder på kurser målrettet ingeniører, skadesservice, entreprenører, forsikringsselskaber med videre.

 

Pris:

Vores priser afhænger af antal deltagere og kursustypen. Hvis du udfylder nedenstående kontaktformular sender vi dig et tilbud i løbet af kort tid.

Her er nogle priseksempler:

Firmakurser:

  • 6 timers firmakursus fysisk: 19.900 kr. ekskl. moms og rejseomkostninger efter statens takster
  • 6 timers firmakursus online: 14.900 kr. ekskl. moms

Åbne kurser:

Vi afholder løbende åbne kurser om lignende emner, som kan tilmeldes individuelt. Tilmeld dig nedenfor og bliv løbende orienteret om vores kurser.

 

Du kan også ringe til os og få en snak om, hvad der passer til jeres behov:

Poul Henrik Due: 5455 9284; dues@leifhansenbyg.dk

Martin Elling: 5455 3923; mae@goritas.dk

 


Thank you
Angiv navn på jeres virksomhed her
Navn
e-mail
Tlf. nr.
Skriv her hvis du har en kommentar eller spørgsmål til os...
Invitationer til lignende kurser