Sedgwick Leif Hansen A/S

Vi er kendt for at levere høj kvalitet og ekspertise i løsningen af opgaver.

Vores mål er at løse opgaver for vores kunder, der både giver positive økonomiske resultater og øger deres kunders tilfredshed.

Sedgwick Leif Hansen A/S har ca. 100 dygtige medarbejdere i Danmark og Grønland. Derudover tilbyder vi også vores ydelser i hele verden gennem Sedgwicks netværk med mere end 28.000 medarbejdere i 65 lande.

Sedgwick Leif Hansens danske hjemmeside kan du finde oplysninger om vores ydelser indenfor Property, Major Complex and Loss samt Arbejdsskade, Ulykke, Cyber og Marine.

Sedgwick's internationale website kan du finde yderligere oplysninger om vores ydelser inden for desktop skadebehandling samt on-site loss adjusting indenfor property og ansvar, som vi tilbyder i Danmark.Adresse

Sedgwick Leif Hansen A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup

+45 44 85 86 88
info@slhdk.dk

CVR nr. 26694280

Dette gør os til en unik samarbejdspartner

Kvalitet
Sedgwick Leif Hansen A/S har sit udspring i Leif Hansen Rådgivende Ingeniører A/S. Høj kvalitet og ekspertise i løsningen af opgaver har været virksomhedens fokus helt fra starten. Præcise kundeaftaler med beskrivelse af ydelse og SLA’s, forventningsafstemning, aftalte processer og løbende kontrol er med til at sikre, at vi som minimum leverer den aftalte ydelse.
Medarbejdere
Vores status som en af landets førende konsulentvirksomheder indenfor forsikringsrelaterede ydelser, kræver at vi har de dygtigste medarbejdere. Vi fokuserer derfor også på at være et udfordrende og inspirerende sted at arbejde med dygtige medarbejdere, der hele tiden udfordres både professionelt og menneskeligt.
Samarbejdspartner
Vores erfaring er, at det bedste resultat opnås gennem ligeværdig dialog med vores kunder, hvor alle facetter af samarbejdet kan diskuteres. Dette giver langvarige og velfungerende samarbejdsrelationer, og mange af vores kunder er netop kendetegnede ved at have været kunder hos os i mange år.
Full Service Partner
Vi har kompetencer indenfor alle typer af skader, uanset om det er en stor industribrand, en kompleks skade på procesudstyr, en vandskade i en privatbolig, en arbejdsskade mv. Medarbejdernes uddannelser spænder vidt fra ingeniør, konstruktør, skadebehandler, jurist mv. Dog kender vi vores begrænsninger og tager kun opgaver ind, som vores medarbejdere kan løse med høj kvalitet.